web hit counter
Home / ALLMÄNT / Új fejlemény Pásztor Anna zaklatójának ügyében: már nincs is a rendőrségen az ügy

Új fejlemény Pásztor Anna zaklatójának ügyében: már nincs is a rendőrségen az ügy

Mint azt korábban megírtuk, az énekesnőt hónapokig üzenetekkel bombázó férfi augusztusban késsel érkezett a zenekar egyik budapesti koncertjére, ahol a biztonságiak elfogták, s azóta is letartóztatásban van. P. Jozef nemrégiben azt mondta, elfogadja az ítéletet. Közben a bíróság december 6-ig meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását.

A rendőrség pénteken azt közölte, befejezték az ügyet, a keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. A hasonló közleményektől eltérően ezúttal nem szerepel a rendőrségi tájékoztatásban, hogy javasolnak-e vádemelést az ügyben.

Ezt írják:

„A ferencvárosi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki hónapokig zaklatott egy ismert énekesnőt.

A 40 éves szlovák állampolgár egy közösségi oldalon 2018 februárjától hónapokig zaklatta üzeneteivel egy magyar zenekar énekesnőjét. Az együttes 2018. augusztus 3-án egy ferencvárosi szórakozóhelyen tartott koncertjén a biztonsági őrök felfigyeltek a gyanúsan viselkedő rajongóra, és értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.”

About admin

Check Also

Bebisen drar i kattens bakben – men det mamman fångar på film sprids nu som en löpeld på nätet

Många som får barn efter att de skaffat husdjur oroar sig nog lite för hur …