web hit counter
Home / NÖJE / Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña går skilda vägar

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña går skilda vägar

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña fann kärleken under inspelningarna av förra årets Paradise hotel, och när de kom tillbaka till Sverige igen blev de ett par och kort därefter också sambos.

Men efter ett år ihop har paret nu gått skilda vägar. I en video på Youtube berättar Nina om uppbrottet.

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarar Nina i videon.

– Oavsett vad Marcelo har utsatt mig för så var han mitt livs kärlek, fortsätter Nina när hon bryter ihop i tårar.

Nina förklarar att hon gjorde vad hon kunde för att få relationen att fungera, och att hon nu i efterhand insett att hon kanske gjorde för mycket – men det är ingeting hon idag ångrar.

– Jag kanske gjorde lite väl mycket så att jag tappade mig själv, men jag ångrar ingenting. Det säger väldigt mycket om att jag älskade honom bara.

Varför Nina och Marcelo valde att gå skilda vägar och vad som egentligen hänt är inget som Nina kommer att gå in på.

Ninas känslor för Marcelo efter uppbrottet

Men att det är slut betyder inte att Nina inte har några känslor kvar för Marcelo. Hon gör allt hon kan för att gå vidare, men det är tungt.

– Jag älskar fortfarande Marcelo, jag är fortfarande kär i honom. Jag kommer inte sitta här och säga att jag inte är kär i honom, för det är jag. Oavsett om en människa utsätter en för hemska saker kan man inte bara knäppa med fingrarna och sluta vara kär i den människan, säger Nina och fortsätter:

– Det kommer att ta tid för mig att släppa honom helt, men jag har i alla fall släppt tanken av oss. Och jag tror att det var det som var tuffast med det här. Jag hade så svårt att släppa det här med att vi inte kommer att få barn ihop. Allt det som vi planerade.

Hon tillägger också att det inte var hennes val att lämna relationen.

Hänt har sökt Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña för en kommentar.

About admin

Check Also

Chocken i Gift vid första ögonkastet: ”Oh my God!”

I realityserien Gift vid första ögonkastet låter sex modiga singlar en expertpanel hjälpa dem att hitta sin …