web hit counter
Home / Familj / Nervös flicka ber sin morfar följa med fram när hon ska dansa – titta nu vad han gör som får publiken helt vild

Nervös flicka ber sin morfar följa med fram när hon ska dansa – titta nu vad han gör som får publiken helt vild

Jag minns när jag var riktigt liten och skulle vara med på en dansuppvisning i skolan. Trots att jag hade sett fram emot det så mycket så slog mitt hjärta så hårt av nervositet att jag bara ville gömma mig när det väl var dags.

Det som fick mig att lugna ner mig och ta mig igenom det hela var vetskapen om att min mamma var där och hejade på mig. Den närvaron betydde allt.

Jag är övertygad om att det flickan i den här videon kommer att minnas sin uppvisning ännu starkare än vad jag gjorde, då hennes morfar inte bara botade hennes nervositet, utan fick publiken att jubla.

Fyraåriga McKinly Lester skakade av nervositet när hon skulle delta i sin första hejaklacks-uppvisning inför hundratals människor. Inte bara var det ett dansnummer för underhållning, utan en tävling, vilket betydde att hennes insats hade stor betydelse för placeringen i tävlingen.

Ville ha med sig morfar fram och dansa

När det drog ihop sig till McKinlys solonummer viskade hon till sin mamma: ”Mamma, jag vill att morfar ska följa med mig fram och dansa”.

Många vuxna hade nog övertalat barnet att våga ändå, med rädslan av att skämma ut sig. Men inte McKinlys morfar.

Utan att tveka förde morfadern lugnt och metodiskt sin dotterdotter fram, och dansade med henne, minst sagt.

Hur han skötte sig? Av publiken att döma var morfars deltagande i dansen en succé. Se och avgör själv.

Det är det här familjen är till för. Vilken underbar morfar som bjöd på sig själv och gjorde sitt barnbarn självsäkert. Dela för att hylla honom och sätta ett leende på andras läppar idag. 

About admin

Check Also

Doctors insist wife pull plug on husband, she kisses him — then covers his trach

cott Hawkins was just 37 years old when his whole world turned into a nightmare. …