web hit counter
Home / Familj / Husse ligger i koma och hunden ska precis ta farväl – då tittar hon närmare och upptäcker det ofattbara

Husse ligger i koma och hunden ska precis ta farväl – då tittar hon närmare och upptäcker det ofattbara

Kärleken mellan husse och hund kan vara fullkomligt villkorslös. Hundar är verkligen människans bästa vän och att hitta en mer trogen följeslagare i livet är svårt!

Men vid varje tillfälle som en människa tvingas skiljas åt från sin hund är hjärtekrossande.

Ryan Jessen var Mollies stolta husse.

En dag fick Ryan plötsligt ont i huvudet. Han trodde då att det bara var migrän – men det visade sig vara värre.

Den 33-årige mannen hade drabbats av en hjärnblödning och föll i koma.

Efter ett tag stod det klart att den unge mannen aldrig mer skulle vakna upp. Detta var i slutet av november 2016 och hans familj var tvungna att ställa in sig på det värsta.

Men en familjemedlem saknades vid Ryans sida vid sjukhussängen.

Ryans älskade hund, ständige följeslagare och vän: Mollie.

Hon förstod inte varför husse aldrig kom hem längre. Ryans syster Michelle har skrivit om händelsen på Facebook, berättar The Dodo.

”Sjukhuset gjorde en otroligt vacker sak för oss, och lät oss ta in min brors hund för att ta farväl och så att hon skulle förstå varför han aldrig mer skulle komma hem. Min bror älskade verkligen sin fina hund”, skriver Michelle.

Inspelningen var säkert tänkt att visas för folk som kände Ryan personligen. Men det är onekligen ett starkt ögonblick som fångar kärleken mellan en man och hans hund. Därför har klippet spridit sig som en löpeld på internet och setts av människor i hela världen. Just nu har den fått över 20 miljoner visningar. Många skriver till systern och vittnar om liknande berättelser.

Michelle skriver och tackar för allt stöd familjen fått:

”Vi är djupt berörda och känner oss ödmjuka inför andras berättelser, deras deltagande i vår sorg och den vänlighet så många människor visat. Oroa er inte för hunden! Vi behåller henne! Hon är en del av vår familj”, skriver Michelle.

Hunden är människans bästa vän, den här videon är ytterligare ett bevis på det! Dela gärna detta till familj och vänner om du håller med.

About admin

Check Also

Doctors insist wife pull plug on husband, she kisses him — then covers his trach

cott Hawkins was just 37 years old when his whole world turned into a nightmare. …