web hit counter
Home / Familj / Änkan är förkrossad efter makens död: Då inser hon vad brevbäraren gjort på verandan

Änkan är förkrossad efter makens död: Då inser hon vad brevbäraren gjort på verandan

Att förlora en närstående är aldrig en lätt sak att hantera. Och trots att livet just då kan känna meningslöst så fortsätter vardagen med allt vad det innebär. Visst brukar det kännas bättre med tiden, även om såret aldrig läker helt.

Alla hanterar vi sorg olika, och för vissa kan det vara nästan omöjligt att ens komma ur sängen. Det känns helt enkelt som att det inte finns någon anledning att leva längre när den vi älskat mest av allt i hela världen har gått bort.

Leigh Annes man gick bort i cancer när han vara 42 år gammal. I sju månader hade han kämpat och även om Leigh Anne visste att detta kunde hända så var det som att hela hennes tillvaro rämnades.

Leigh Anne blev ensam kvar med parets tre barn.

Familjen bor i en liten stad i Nebraska som ofta drabbas av kraftiga snöstormar. Efter en av dessa stormar tittade Leigh Anne ut och såg att hennes veranda var helt täckt i snö. Det var dock vad hennes dörrkamera fångade på bild som skulle få henne att stelna till av chock.

I efterdyningarna av en av alla dessa snöstormar såg Leigh Anne en budbil från företaget FedEx stå parkerad på hennes gata.

Det var när hon var ute och försökte pumpa sina däck, som hon först lade märket till bilen. Ventilen krånglade och hon lyckades inte få loss den.

När hon tittade lite närmre kände hon igen budbilschauffören Brian, han brukade lämna paket i området, och han frågade om han kunde hjälpa henne med däcken.

Berättade allt

De två småpratade lite medan Brian hjälpte till och det var då han fick reda på vad som hänt Leigh Annes man.

Brian förstod att den ensamstående trebarnsmamman hade en tuff tid framför sig. Hon skulle inte bara sörja sin man, hon skulle även behöva försörja parets tre barn, samtidigt som hon tog hand om allt hushållsarbete helt själv.

Och att ta hand om all snön efter snöstormen var någonting som Leigh Anne verkligen kunde klara sig utan. Som tur var insåg Brian att detta och utan att fråga tog han helt enkelt saken i egna händer.

Ingen visste att Leigh Annes dörrkamera skulle fånga allt på film.

”Dörrkameror fångar inte bara personer som försöker sno paket på film”, skrev Leigh Anne på Facebook.

Ta en titt på videon nedan för att se Brians vänliga gest:

Det finns ingenting vi kan göra för att få tillbaka Leigh Annes man, och det finns inte heller mycket någon kan göra för att lindra smärtan.

Men denna vänliga handling är ändå ett mycket fint exempel på medmänsklighet och vad man kan göra för att hjälpa någon som har det tufft. Det kan betyda mycket mer än du anar.

Dela denna artikel med dina vänner på Facebook om du också tycker att Brian borde hyllas för sin vänliga gest!

About admin

Check Also

Doctors insist wife pull plug on husband, she kisses him — then covers his trach

cott Hawkins was just 37 years old when his whole world turned into a nightmare. …